FILOSOFI

skymning

En ande som är fri och ett sinne som inte dömer maximerar intellektet och uppnår vad som helst!
Befria sinnet från dömande, acceptera det perfekta i
det icke­perfekta!
Du är det fulländade ­ nu när Du startat Ditt fulländande liv in
i framtiden!

FILOSOFI
Vi lever i en brytningstid som inte har sin motsvarighet i historien.  Vi lever  i en ny era – i det nya informations- och kunskapssamhället!  Det gamla industrisamhället  har vi lämnat bakom oss.  MEN våra tankemönster från det gamla samhället håller oss ofta fångna på ett omedvetet plan!

Professor Bodil Jönsson i Lund har sagt att TÄNKOLOGI är viktigare än TEKNOLOGI i framtiden.  Hon säger bl. a att ­ Industrialismens glansera är visserligen över men tankemönstren finns kvar trots att de blivit för gamla. Tankemönster som håller oss fångna!  Ingenting styr utvecklingen så hänsynslöst som uppbyggda  ”tanke­infrastrukturer”.  Därför är det främst genom förändringar av ”tanke­infrastrukturen” som vi kan påverka framtiden….

Vi skapar vår egen omgivning genom de tankar vi tänker.  Om vi förstod våra tankars enorma ”atomkraft” skulle vi vara betydligt mera aktsamma om hur vi tänker.  Med våra tankar och ord skapar vi våra egna svagheter och vår egen styrka!  All skapelse börjar i vårt inre.  Det vi vill göra måste först bli tänkt. Tankar är alltså gärningar. Du och jag ­ var och en av oss ­ kan förändra oändligt ………………… när vi använder våra goda tankekrafter!  Vi alla måste hjälpas åt att bryta de destruktiva tankemönster som vi idag gett och ger på tok för stort utrymme!

lejon
Your senses are sharp. Your mind is clear. Your spirit is focused. All things are possible!

I den NYA TIDEN är TÄNKOLOGI viktigare än TEKNOLOGI!

Nya tankar = Nya handlingar Gamla tankar = Gamla handlingar.

Det finns idag tydliga och samstämmiga tendenser att ett mer människovänligt tänkande och en mer godhjärtad mänsklig kultur behövs och är nödvändig.  Vi människor finner oss inte längre i att fungera som ”ekonomiska resultatenheter”!  Vi måste börja tänka mera med hjärtat – nu genast!  Vi behöver alla tänka, fokusera och agera mycket mera påtagligt och snabbare för att bryta våra gamla tankemönster, så att vi kan ta in och agera för vår egen globala överlevnad.  Vi måste också ­ både kvinnor och män ­ ta varandra i handen och på allvar sätta igång med ett fruktbart handlande för att se till att den ”vackraste blåvita planeten i Vintergatan” överlever det destruktiva som vi människor ställt till med särskilt under det senaste seklet och påföljande decennier.  Jag försöker dra ”mitt strå till stacken” genom att arbeta med ”läkekonst i tiden för framtiden”.  SCIO­-konceptet är ett helt underbart verktyg som ger oss de bästa förutsättningar att leva i en finstämd kroppens och själens livsbalans!

Woman  and man hand in hand –  for the children of Earth!

logoatomnew

Så talar Moder Jord….

– Skogen susar och viskar till mig: ”Kom och sätt dig ner i min mjuka mossa och ge mig, om så bara ett ögonblick av din tid, så skall jag ge dig av mina helande krafter och du kan åter finna friden inom dig.”

Just bortom skogen ligger den klarblå sjön.  Mot den mjuka klipphällen smeker vågorna.  Om jag lyssnar riktigt noga kan jag höra vågorna klucka:  ”Sänk dig ner i mig och jag skall svalka din trötta kropp och dina ansträngda sinnen och du skall bli liksom ny.”

Strax intill sjön ropar den gröna ängen med blommor i regnbågens alla färger:

angen

Om vi har tid att lyssna en stund….

Boka en tid eller få mera information på
Mobil 0731 – 83 66 00

MPiper2 logga

Adress: Slevringe Ängefall, 597 91 Åtvidaberg
E-post: info@mariannepiper.se